Energetisch & Systemisch Werk

*** Een Individuele Dieptereis ***

Ik geloof dat elk mens in staat is zichzelf te helen! Alleen soms is het fijn en nodig als iemand je helpt herinneren waartoe je in staat bent. Iemand die naast je staat om je te begeleiden naar meer licht, innerlijke rust, vertrouwen en levensvreugde.

Als coach werk ik met je samen. Ik laat je ervaren dat je krachtig, aanwezig en verbonden voelen, ook voor jou is weggelegd. Dat je gaat beseffen dat jij er toe doet, je bestaansrecht hebt en dat jij jezelf gaat zien, horen, voelen en lief hebben.

Wellicht heb je al diverse wegen bewandeld en leef je al zoveel bewuster, toch blijf je steeds op hetzelfde punt uitkomen. Alsof iets je klein en onzichtbaar houdt. Het leven kost je veel energie, terwijl je diep van binnen voelt dat je in het licht thuis hoort en wil genieten van het leven, maar iets houdt je tegen.

Hoe gooi je het roer in je dagelijks leven blijvend om?

Alle antwoorden zitten in jou. Met de bereidheid je weten los te laten en te voelen, kan je de reis naar binnen maken. En daar help ik jou graag mee! In een traject bij mij ga je ervaren en doorvoelen, ontwikkel je compassie en bouw je vertrouwen op in je eigen zijn en kunnen, om het leven te creëren waar je diep van binnen naar verlangt.

Je hoeft het niet alleen te doen! Vanuit samenwerking ga je de verbinding met jezelf aan om alles van jezelf te leren accepteren en omarmen, zodat jij jezelf kan zijn en vol kan genieten van je leven.

I cannot make you happy,
but I can commit to support you in the creation of your own happiness.
Yung Paeblo

Ik ondersteun je graag als je...

...veel in je hoofd zit en graag vanuit je hart wilt leven.

...je snel beklemd voelt en snakt naar ruimte en vrijheid.

...grenzen wilt aangeven en zelf keuzes wilt maken.

...focus vaak ligt bij anderen en het tijd is om jezelf op één te zetten.

...wil ontdekken waar jou terugkomende lichamelijke klachten vandaan komen.

...voelt dat er veel meer in je zit dan je naar buiten brengt.

...verbondenheid wilt voelen met jezelf en je omgeving.

Als jij een verlangen voelt om één of meer van deze punten te bereiken,
en je bent bereid om een commitment met jezelf aan te gaan,
dan commiteer ik me graag om jouw doel en intentie te ondersteunen!

INDIVIDUELE TRAJECTEN

Het is mijn intentie om je in contact te brengen met jezelf en je te begeleiden van hoofd naar hart&ziel. Ik maak gebruik van diverse tools & (coach)technieken, maar voornamelijk werk ik met energie om jouw je beperkende overtuigingen, negatieve gedachten, angsten en blokkades zichtbaar en voelbaar te maken.

Werkwijze & Tarieven

Ik werk met trajecten op maat en mijn voorkeur gaat uit naar een traject van min. 6 maanden omdat het nou eenmaal tijd nodig heeft om bepaalde blokkades of patronen in jezelf te doorzien dan wel te kunnen omarmen of loslaten.

Het begint allemaal met een kennismakingssessie of intake van 1-1,5uur, waarin jouw verhaal en waar je heen wilt helder & inzichtelijk worden. Ik laat je mijn werkwijze ervaren en we bespreken jouw mogelijke traject op maat en de investering die daarbij hoort.

Ik vraag Euro 100 excl. btw voor een intake en deze kosten vervallen als je kiest voor een traject.

Life can only be understood backwards; but it must me lived forwards.
Søren Kierkegaard

Groepstraject

In het veelomvattende Lost & Found groepstraject ontmoet je jezelf in verbinding met anderen. Een groep is de meest uitdagende, maar oh zo waardevolle spiegel, waar je zoveel over jezelf kan leren, helen en transformeren. Elke trajectdag heeft een specifiek thema, waarbinnen we werken met wat zich aandient.

In 6 maanden ga je in de groep zowel individueel als collectief een proces in met verschillende fases van groei en ontwikkeling. Je kan pas jezelf zijn en in je kracht staan als je je eigen plek inneemt. Maar dan moet je eerst voelen wat jouw plek is.

Wat anderen over mij zeggen....

Florence Pioro
Head P&O

Afgelopen september ben ik een persoonlijk traject bij Stephanie begonnen. Het is een veelzijdig traject waar ik veel over mijzelf heb geleerd, over de invloed van mijn voorouders op mijn leven, over loyaliteitsconflicten toen ik jong was, over mijn diepe dromen en nog andere bijzondere ontdekkingen. Dit allemaal onder de liefdevolle en warme begeleiding van Stephanie, een sterk persoon met een zachte buitenkant.

Anton Steijn
Bewustzijn Coach

Ik heb Stephanie leren kennen bij een groepsworkshop van Altazar. Ik was gelijk onder de indruk van haar. Ze kwam bij me over als iemand die niet hoeft te twijfelen over haar kunnen; professioneel en persoonlijk, eigen en puur, makkelijk benaderbaar en rustgevend.

Susanne Marczinski
Ziekenhuisapotheker

Jouw werken met energie heeft me laten zien welke ballast ik met me mee droeg en hoeveel impact het op me had. Niet meer mogen voelen vanuit mijn jeugd. Altijd sterk zijn, niet mogen falen. Mijn gemis en behoefte aan fysieke liefde van mijn moeder. Bij jou kreeg ik absoluut meer inzicht in mezelf, meer bewustwording. Ik kan mezelf steeds meer lief hebben en zo ook mijn kinderen. Ik heb Stephanie ervaren als een enorm betrokken, integere en wijze vrouw. Ik voel me veilig bij haar. Dat zij er is, maakt dat ik het aandurf. Haar werkwijze werkt voor mij. Zij heeft in dit leven voor mij het verschil gemaakt! Dank je wel!

Cindy Wenting
Moeder & Lichtwerker

Ik heb Stephanie leren kennen in Spanje tijdens een retraite. Ze kwam gelijk over als een zachtaardige, warme vrouw en ik voelde mij gelijk bij haar om mijn gemak. Ook heb ik Stephanie ervaren als lichtwerker in haar Circle of Light. Zij heeft zoveel rust in zichzelf en dat werkt door in haar sessies, alles gaat met liefde en compassie. Al met al ze is een topper, ik hou van haar en ze zit echt voor altijd in mijn hart.

alle rechten voorbehouden Stephanie de Viso
fotografie: sanneke beer | webdesign: zand en parels