Co-Creative Coaching

Als coach werk ik met je samen en laat ik je ervaren dat je krachtig, aanwezig en verbonden voelen, ook voor jou is weggelegd. Ook jij je lichter en blijer mag voelen. Jij het verdient gezien en gehoord te worden. Jij er toe doet!

Wellicht heb je al diverse wegen bewandeld, in persoonlijke ontwikkeling al flinke stappen gemaakt, je leeft al zo bewuster, maar toch blijf je steeds op hetzelfde punt uitkomen. Alsof iets ervoor zorgt dat je geen volgende stap kan nemen, het je niet lukt om het roer in je dagelijks leven om te gooien, hoe graag je ook wilt.

Alle antwoorden zitten in jou, je hoeft alleen maar de 'juiste' vragen te vinden of gesteld te krijgen, en daar help ik jou graag mee! Zodat je kan ervaren dat het ook voor jou mogelijk is het leven te creëren waar je diep van binnen naar verlangt. Je hoeft het niet alleen niet doen! Vanuit samenwerking ga je de verbinding met jezelf aan om alles van jezelf te leren accepteren en omarmen.
I cannot make you happy,
but I can commit to support you in the creation of your own happiness.
Yung Paeblo

Ik ondersteun je graag als je...


...veel in je hoofd zit en graag vanuit je hart wilt leven.

...je snel beklemd voelt en snakt naar ruimte en vrijheid.

...grenzen wilt aangeven en zelf keuzes wilt maken.

...focus vaak ligt bij anderen en het tijd is om jezelf op één te zetten.

...van je steeds terugkomende lichamelijke klachten af wilt.

...voelt dat er veel meer in je zit dan je naar buiten brengt.

...verbondenheid wilt voelen met jezelf en je omgeving.

Als jij een verlangen voelt om één of meer van deze punten te bereiken,
en je bent bereid om een commitment met jezelf aan te gaan,
dan commiteer ik me graag om jouw doel en intentie te ondersteunen!

Werkwijze & Investering

Het is mijn intentie om je in contact te brengen met jezelf en je te begeleiden op je weg van hoofd naar hart. Ik maak gebruik van diverse tools & (coach)technieken, die ik in de loop der jaren hebt geleerd en ontwikkeld om mede te werken aan commitment en om beperkende overtuigingen, gedachtes en blokkades aan te kunnen gaan.

Ik werk met trajecten op maat en mijn voorkeur gaat uit naar een traject van 6 maanden omdat het nou eenmaal tijd nodig heeft om bepaalde blokkades of patronen in jezelf te doorzien dan wel te kunnen omarmen of loslaten. Een traject kan bestaan uit online sessies en/of live sessies. Als je verderweg woont bied ik tevens de mogelijkheid van online sessies in combinatie met één of meerdere dagdelen in prachtig Schoorl.

Voor je aan een traject begint vindt er eerst een (online) intake sessie plaats van 1 - 1,5uur.  Tijdens deze eerste sessie maken we een snapshot van jouw wereld, krijg je helderheid over je doel, motivatie en wat jou mogelijk blokkeert. De kosten voor een intake bedragen Euro 80 excl. BTW en komen te vervallen als je een traject ingaat.

Op basis van de intake voel je of je je echt wilt committeren aan je droom en klaar bent om dichter bij je ware essentie te komen in een traject van 6 maanden. Ik bereken per uur Euro 95 excl. BTW en voor een traject stel ik een pakketprijs samen op basis van de hoeveelheid sessies die je wenst per maand.

Het enige wat nodig is voor een betekenisvol leven en het ervaren van innerlijk geluk, is jouw intentie en bereidheid om een commitment aan te gaan met jezelf. Ik geloof in jou, jij kan dit!

Individuele Trajecten

De harde weg is jou welbekend en wellicht hard werken ook! Je kan het leven soms nog steeds ervaren als een worsteling en je afvragen waarom het nou nooit eens makkelijk gaat. Ergens diep van binnen voel je dat er veel meer in jou zit dan je naar buiten brengt. Misschien weet je zelfs waar het aan ligt, alleen lukt het je niet om het tij te keren. Iets weerhoudt jou steeds om die verbinding met jezelf aan te gaan. Het lijkt buiten jouw bereik te liggen, terwijl je weet dat jij de enige bent die het roer kan omgooien. Anderen zien jouw licht en liefde allang, nu jij nog!

Wat brengt een traject jou?

Een traject brengt inzicht over wat jou tegenhoudt om jouw hart te volgen en je doel te bereiken. Je komt oog in oog te staan met beperkende overtuigingen, vastgeroeste patronen, overlevingsmechanismen en/of angsten die lang geleden zijn ontstaan en zo subtiel krachtig je leven beheersen. Ik nodig je uit hier doorheen te gaan om ruimte en vertrouwen te creëren voor nieuwe ervaringen. Dit is nodig om je mind te overwinnen, je lichaam te omarmen en je ziel te bevrijden. Jouw weg van zelfdestructie naar zelfacceptatie via zelfcompassie. Je gaat het leven leren leven met alles wat erbij hoort.

 

Groepstrajecten

In groepen kan magie ontstaan en komen thema's boven die allemaal te maken hebben met de verbinding met jezelf en je verbinding met anderen. De uitgewezen kans om jezelf opnieuw te ontdekken, te helen, los te laten en/of te ontvangen. Je buitenwereld is je spiegel, daar valt zoveel van te leren.

Tijdens de groepstrajecten; workshops en/of trainingen, ga je verbinding maken met je authentieke zelf, de weg die jij bewandelt om meer heelheid te ervaren. Je wordt op een liefdevolle, krachtige wijze uitgenodigd om:

~ los te komen uit je hoofd en meer te landen in je lijf.
~ te ervaren welke gevoelens, emoties en ervaringen van jou zijn en van de ander.
~ stapje voor stapje veiligheid, vertrouwen en vrijheid op te bouwen in jezelf.
- naar je hart te luisteren en daar naar te handelen.
Life can only be understood backwards; but it must me lived forwards.
Søren Kierkegaard

In Contact

Als jij voelt dat je nu echt verschil wilt gaan maken,
dat je er klaar voor bent om een commitment met jezelf aan te gaan,
stuur me dan een mail of bel me om een intakesessie in te plannen.

Ik hoor en zie je graag.
Anton Steijn
Engineer & Researcher
Ik heb Stephanie leren kennen bij een groepsworkshop van Altazar. Ik was gelijk onder de indruk van haar. Ze kwam bij me over als iemand die niet hoeft te twijfelen over haar kunnen; professioneel en persoonlijk, eigen en puur, makkelijk benaderbaar en rustgevend.
Cindy Wenting
Personal Developper
Ik heb Stephanie leren kennen in Spanje tijdens een retraite. Ze kwam gelijk over als een zachtaardige, warme vrouw en ik voelde mij gelijk bij haar om mijn gemak. Ook heb ik Stephanie mee mogen maken als lichtwerker. Zij heeft zoveel rust in zichzelf en dat werkt door in haar sessies, alles gaat met liefde en compassie. Al met al ze is een topper, ik hou van haar en ze zit echt voor altijd in mijn hart.
Sven Burger
Operational Manager
Ik heb Stephanie mogen ontmoeten tijdens een coach retraite in Spanje. Ze heeft op mij een onvergetelijke indruk achtergelaten; zowel als mens en als lichtwerker. Alles wat Stephanie doet is vanuit liefde en (com)passie. Gecombineerd met haar tomeloze toewijding om mensen te helpen is het een kadootje om door haar gecoacht te worden. Als engelen bestaan (en dat doen ze) is Stephanie er één.
alle rechten voorbehouden Stephanie de Viso
content coaching: marieke jansz & rianne manten | fotografie: sanneke beer | webdesign: zand en parels