Co-Creative Coaching

Ik geloof dat elk mens in staat is alles zelf te kunnen! Alleen soms is het fijn als iemand je helpt te herinneren waartoe je in staat bent. Iemand die naast je staat om je te begeleiden naar meer licht, innerlijke rust, vertrouwen en compassie.

Als coach werk ik met je samen. Ik laat je ervaren dat je krachtig, aanwezig en verbonden voelen, ook voor jou is weggelegd. Dat jij het verdient om gezien, gehoord en geliefd te worden zodat je je lichter en blijer gaat voelen.

Wellicht heb je al diverse wegen bewandeld en leef je al zoveel bewuster, toch blijf je steeds op hetzelfde punt uitkomen. Alsof iets je klein en onzichtbaar houdt, waardoor je niet kan doorpakken om de volgende stap te zetten. Het leven kost je veel energie en terwijl je diep van binnen voelt dat je in het licht thuis hoort en wil genieten van het leven, lijk je er niet bij te kunnen komen.

Hoe gooi je het roer in je dagelijks leven blijvend om?

Alle antwoorden zitten in jou. Met de bereidheid je weten los te laten, hoef je je alleen nog maar over te geven aan iets dat groter is dan jij en de 'juiste' vragen gesteld te krijgen. En daar help ik jou graag mee!

In een traject bij mij ga je ervaren en doorvoelen, ontwikkel je compassie en bouw je vertrouwen op in je eigen zijn en kunnen, om het leven te creëren waar je diep van binnen naar verlangt. Je hoeft het niet alleen te doen! Vanuit samenwerking ga je de verbinding met jezelf aan om alles van jezelf te leren accepteren en omarmen, zodat jij jezelf kan zijn en je volledige potentieel kan gaan leven.

I cannot make you happy,
but I can commit to support you in the creation of your own happiness.
Yung Paeblo

Ik ondersteun je graag als je...


...veel in je hoofd zit en graag vanuit je hart wilt leven.

...je snel beklemd voelt en snakt naar ruimte en vrijheid.

...grenzen wilt aangeven en zelf keuzes wilt maken.

...focus vaak ligt bij anderen en het tijd is om jezelf op één te zetten.

...van je steeds terugkomende lichamelijke klachten af wilt.

...voelt dat er veel meer in je zit dan je naar buiten brengt.

...verbondenheid wilt voelen met jezelf en je omgeving.

Als jij een verlangen voelt om één of meer van deze punten te bereiken,
en je bent bereid om een commitment met jezelf aan te gaan,
dan commiteer ik me graag om jouw doel en intentie te ondersteunen!

Energiewerk

Het is mijn intentie om je in contact te brengen met jezelf en je te begeleiden van hoofd naar hart&ziel. Ik maak gebruik van diverse tools & (coach)technieken, maar voornamelijk werk ik met energie, met name om beperkende overtuigingen, negatieve gedachten, angsten en blokkades aan het licht te brengen.

Werkwijze & Tarieven

Ik werk met trajecten op maat en mijn voorkeur gaat uit naar een traject van min. 6 maanden omdat het nou eenmaal tijd nodig heeft om bepaalde blokkades of patronen in jezelf te doorzien dan wel te kunnen omarmen of loslaten.

Het begint allemaal met een (online) intake sessie van 1,5uur, waarin jouw verhaal en waar je heen wilt helder & inzichtelijk worden. Ik leg uit hoe ik werk, we bespreken jouw mogelijke traject op maat en welke investering daarbij hoort.

De kosten voor een uitgebreide intake bedragen Euro 100 excl. btw en komen te vervallen als je kiest voor een traject. Voor losse diepte sessies van +/-1,5 uur bereken ik Euro 150 excl. btw..

Individuele Trajecten

De harde weg is jou welbekend en wellicht hard werken ook! Je kan het leven soms nog steeds ervaren als een worsteling en je afvragen waarom het nou nooit eens makkelijk gaat. Ergens diep van binnen voel je dat er veel meer in jou zit dan je naar buiten brengt. Misschien weet je zelfs waar het aan ligt, alleen lukt het je niet om het tij te keren. Iets weerhoudt jou steeds om die verbinding met jezelf aan te gaan. Het lijkt buiten jouw bereik te liggen, terwijl je weet dat jij de enige bent die het roer kan omgooien. Anderen zien jouw licht en liefde allang, nu jij nog!

Wat brengt een traject jou?

Een traject brengt inzicht over wat jou tegenhoudt om jouw hart te volgen en je doel te bereiken. Je komt oog in oog te staan met beperkende overtuigingen, vastgeroeste patronen, overlevingsmechanismen en/of angsten die lang geleden zijn ontstaan en zo subtiel krachtig je leven beheersen. Ik nodig je uit hier doorheen te gaan om ruimte, vertrouwen & compassie in jezelf te creëren om het leven te leven met alles wat erbij hoort. 

Groepstrajecten

In groepen kan magie ontstaan en komen thema's boven die allemaal te maken hebben met de verbinding met jezelf en je verbinding met anderen. De uitgewezen kans om jezelf opnieuw te ontdekken, te helen, los te laten en/of te ontvangen. Je buitenwereld is je spiegel, daar valt zoveel van te leren.

Tijdens de groepstrajecten; workshops en/of trainingen, ga je verbinding maken met je authentieke zelf, de weg die jij bewandelt om meer heelheid te ervaren. Je wordt op een liefdevolle, krachtige wijze uitgenodigd om:

~ los te komen uit je hoofd en meer te landen in je lijf.
~ te ervaren welke gevoelens, emoties en ervaringen van jou zijn en van de ander.
~ stapje voor stapje veiligheid, vertrouwen en vrijheid op te bouwen in jezelf.
- naar je hart te luisteren en daar naar te handelen.
Life can only be understood backwards; but it must me lived forwards.
Søren Kierkegaard

In Contact

Als jij voelt dat je nu echt verschil wilt gaan maken,
dat je er klaar voor bent om een commitment met jezelf aan te gaan,
stuur me dan een mail of bel me om een intakesessie in te plannen.

Ik hoor en zie je graag.

Wat anderen over mij zeggen....

Cindy Wenting
Moeder & Lichtwerker

Ik heb Stephanie leren kennen in Spanje tijdens een retraite. Ze kwam gelijk over als een zachtaardige, warme vrouw en ik voelde mij gelijk bij haar om mijn gemak. Ook heb ik Stephanie ervaren als lichtwerker in haar Circle of Light. Zij heeft zoveel rust in zichzelf en dat werkt door in haar sessies, alles gaat met liefde en compassie. Al met al ze is een topper, ik hou van haar en ze zit echt voor altijd in mijn hart.

Anton Steijn
Bewustzijn Coach

Ik heb Stephanie leren kennen bij een groepsworkshop van Altazar. Ik was gelijk onder de indruk van haar. Ze kwam bij me over als iemand die niet hoeft te twijfelen over haar kunnen; professioneel en persoonlijk, eigen en puur, makkelijk benaderbaar en rustgevend.

Susanne Marczinski
Ziekenhuisapotheker

Jouw werken met energie heeft me laten zien welke ballast ik met me mee droeg en hoeveel impact het op me had. Niet meer mogen voelen vanuit mijn jeugd. Altijd sterk zijn, niet mogen falen. Mijn gemis en behoefte aan fysieke liefde van mijn moeder. Bij jou kreeg ik absoluut meer inzicht in mezelf, meer bewustwording. Ik kan mezelf steeds meer lief hebben en zo ook mijn kinderen. Ik heb Stephanie ervaren als een enorm betrokken, integere en wijze vrouw. Ik voel me veilig bij haar. Dat zij er is, maakt dat ik het aandurf. Haar werkwijze werkt voor mij. Zij heeft in dit leven voor mij het verschil gemaakt! Dank je wel!

alle rechten voorbehouden Stephanie de Viso
fotografie: sanneke beer | webdesign: zand en parels