Circle of Light

Ontmoet jezelf in verbinding met anderen
De 'Circle of Light' gaat over aanwezig blijven bij wat je ervaart. Jezelf ontmoeten in verbinding met anderen om dichter bij je authentieke zelf te komen en in je eigen kracht te staan. Je gaat ruimte creëren voor nieuwe ervaringen.

Het groepsproces

We vormen met elkaar een cirkel en laten de energie het werk doen. We maken contact met het veld van informatie in en om ons heen, waarin alle gebeurtenissen in het Universum zijn vastgelegd. De kennis en wijsheid in de groep komt naar boven vanuit zowel bewuste- als onderbewuste lagen. We gaan de wereld van het niet-weten betreden.

Het is van tevoren niet te zeggen wat er in de groepsdynamiek ontstaat. Maar wat omhoog kan komen zijn bijvoorbeeld diepgewortelde overtuigingen, gedachtepatronen, angsten en/of blokkades die geheeld of losgelaten willen worden.

Misschien zijn er oude of bestaande relatiebanden die opschoning nodig hebben. Denk aan iemand die jou blijft irriteren, een ex-vriend(in) die maar in je gedachte blijft hangen, een overledene die je niet kan loslaten. Het kunnen gebeurtenissen zijn in dit leven, maar ook wat eerder al ontstaan is en ligt in familielijnen, voorouders of vorige levens.

Wanneer?

De volgende 'Circle of Light' energy workshop vindt plaats tijdens:

Zaterdag 22 juni & Zondag 23 juni 2019
Retreat Weekend Sekoya
Yogaclasses | Workshops | Vipassana Walk
Soundbath | Sweatlodge Ceremony (optional)
Locatie: Sekoya Center in Schoorl


De kosten van deze 2-daagse retreat bedragen €259 pp. incl. BTW..

Voor wie?

Houd jij van groepsprocessen en energiewerk of wil je daarmee kennismaken?
Ben jij bereid om zowel je persoonlijke proces als het groepsproces aan te gaan?
Sta jij er open voor om zowel bewuste- als onderbewuste lagen in te duiken?

Dan is deze workshop iets voor jou.

Inschrijving & Betaling

Wil je bij dit Exclusive Event aanwezig zijn,
dan kan je je via de MindBody app van Sekoya Center aanmelden.
Je kan ook altijd een mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Stephanie als Facilitator


Lange tijd bestond mijn leven uit pieken en dalen. Er was een interne strijd gaande tussen wat ik dacht en voelde. Gedachten wonnen vaak. Alleen de drang om mezelf te doorgronden, te weten wie ik in essentie ben en wat ik hier te doen heb, werd steeds sterker. Ik was de verbinding kwijt met mijn hart, leefde vanuit mijn hoofd en zat vast in mijn lijf. Ik wilde bevrijd zijn van angsten, trauma's, blokkades, overtuigingen etc.. Loslaten wat mij niet langer dient en omarmen wat ik voel om steeds meer leiderschap te krijgen over mijn leven.

Als facilitator begeleid ik met liefde en aandacht het groepsproces en draag ik de energie van de groep. Ik ben heldervoelend en integer, van nature een drager. In de 2-jarige Facilitator & Empowerment training van Altazar Rossiter (spiritueel leraar en auteur van Spirituele Intelligentie) heb ik geleerd om mijn energie bij me te houden en mijn eigen verantwoordelijkheden te nemen. Ik weet nu hoe ik mijn gevoeligheid en dragerschap kan gebruiken en inzetten om de energie in groepen te dragen, mensen individueel te ondersteunen om hun eigen pad te lopen en in hun kracht te gaan staan.
"Clear your system to create space for new experiences."
Stephanie de Viso
alle rechten voorbehouden Stephanie de Viso
content coaching: marieke jansz & rianne manten | fotografie: sanneke beer | webdesign: zand en parels