Ontmoet jezelf in verbinding met anderen

Energie & Systemisch werk in groepen kan magisch zijn. Individueel heb je je eigen proces, collectief ben je verbonden met de groep omdat alle thema's Universeel zijn en ondersteun je de groepsenergie, ook wel 'holding space' genoemd. Je ervaart wat van jou is en wat van de ander. Je leert aanwezig te blijven bij wat je ervaart.

Wat resoneert of je raakt van de ander is meestal ook een thema van jou. Soms kan je er makkelijk bij blijven omdat je op dat thema al stappen hebt gemaakt. Je ontmoet jezelf in verbinding met anderen om dichter bij je authentieke zelf te komen en in je eigen kracht te staan. Je gaat ruimte creëren voor nieuwe ervaringen.

Het Groepsproces

Met alle aanwezigen zet je het veld, waarin alle gebeurtenissen zijn vastgelegd, de energie doet het werk. De kennis en wijsheid in de groep komt naar boven vanuit zowel bewuste- als onderbewuste lagen. Je gaat de wereld van het niet-weten verkennen.

Het is van tevoren niet te zeggen wat er in de groepsdynamiek ontstaat. Maar wat omhoog kan komen zijn bijvoorbeeld diepgewortelde overtuigingen, gedachtepatronen, angsten en/of blokkades, uiteenlopende ervaringen die geheeld, gezien, gehoord, gevoeld, ontvangen of losgelaten willen worden.

Vaak dienen zich onverwerkte kindstukken aan, jouw loyaliteit aan je familiesysteem die generaties terug gaat, die gezien en gevoeld willen en mogen worden, omdat dat ze je uit je kracht halen!

WORKSHOPS & TRAJECTEN

Lost & Found Traject

Lost & Found is een veelzijdig, diepgaand groepstraject voor jou als je:

- jezelf steeds verliest in relaties en/of situaties,
- je kracht & energie weggeeft,
- verlangt naar rust, verbinding en levensvreugde,
- vrij wil leven vanuit liefde & zachtheid.
 
...en als je er klaar voor bent innerlijk werk te doen,
bereid bent in de spiegel te kijken. Dat het over jou mag gaan!

Life can only be understood backwards, but it must be lived forwards.

Søren Kierkegaard

Over Stephanie de Viso

Ik heb het Lichter Leven traject doorlopen van Robert Bridgeman, 2 jaar intensief mentorschap genoten in energiewerk van Altazar Rossiter, 2 jaar opgeleid door Jasper Kok in yoga & coaching en 1 jaar verdieping in systemisch werk & familieopstellingen bij Sonja Elferink.

Ik werk nu 3 jaar als coach/therapeute, energetisch & systemisch, zowel individueel als in groepen.

De mensen die bij mij komen zijn veelal gevoelige, krachtige, harde werkers, die geneigd zijn om verantwoordelijkheden, emoties en ervaringen van anderen bewust of onbewust over te nemen en/of te dragen. Hun geluk lijkt af te hangen van het geluk van de ander. Ze kunnen zich klein en onzichtbaar maken en zijn alert naar buiten gericht.

Het leven kost ze veel energie en ze ervaren lichamelijke, emotionele, soms depressieve klachten. Voelen zich vaak leeggezogen, afgescheiden, niet verbonden, gehoord, gezien en geliefd. Ze weten niet meer hoe ze bij hun kracht, levensenergie en levensvreugde kunnen komen.

"Clear your system to create space for new experiences."
Stephanie de Viso

Wat anderen over mij zeggen....

Mireille Schilder
Docente

Bij Stephanie werd mij duidelijk dat ik bang was om in het licht te staan en cijferde mijzelf liever weg. Ik hield vast aan het lijden omdat dat beter voelde en bekend was. Ik gunde mijzelf geen geluk of rust en was oververmoeid. Ik werkte oa. aan kindstukken en mijn vrouwenlijn en heb de energie kunnen shiften van de overtuigingen die ik had gecreëerd. Ik kon het lijden loslaten en een nieuwe weg inslaan. Na 16 jaar durfde ik voor een nieuwe baan te gaan, bouwde meer zelfvertrouwen en licht op in mijn leven. Het feit dat je met energie werkt en aanvoelt wat er speelt en je kon verbinden met mij, maakte echt het verschil voor mij. Je begreep mij op een dieper niveau. Als persoon ben je onbevooroordeeld en compassievol. Je hebt een zachte, begrijpende en troostende energie. Je laat alle ruimte aan het proces en stelt de juiste vragen.

Sven Burger
Director

Ik heb Stephanie mogen ontmoeten tijdens een coach retraite in Spanje. Ze heeft op mij een onvergetelijke indruk achtergelaten; zowel als mens en als lichtwerker. Alles wat Stephanie doet is vanuit liefde en (com)passie. Gecombineerd met haar tomeloze toewijding om mensen te helpen is het een kadootje om door haar gecoacht te worden. Als engelen bestaan (en dat doen ze) is Stephanie er één.

Madelon Blok
Ambassadeur voor Jongeren

Op de eerste dag dat ik Stephanie ontmoette zag ik hoe getalenteerde lichtwerker ze is en volgde ik haar bewegingen en luisterde naar haar woorden. Deze vrouw heeft de wereld en mij wat te brengen! In december hielp Stephanie mij met een diepliggende blokkade tijdens een groepsworkshop en kon zij mij het aan laten gaan op een manier dat anderen niet voor elkaar kregen. Door haar liefdevolle maar doortastende aanwezigheid kon ik mezelf eindelijk toestaan om er doorheen te gaan. Haar manier van werken is voor jou, als je er aan toe bent om naar binnen te kijken, op te ruimen, te verbinden en te zijn wie je wilt zijn.

alle rechten voorbehouden Stephanie de Viso
fotografie: sanneke beer | webdesign: zand en parels