Circle of Light

Ontmoet jezelf in verbinding met anderen

Energiewerk in groepen noem ik een 'Circle of Light', omdat we in een cirkel zitten en met elkaar energetisch een cirkel van oneindigheid vormen. Individueel heb je je eigen proces en collectief ondersteun je daarin de groep of de groepsenergie, wat 'holding space' wordt genoemd. Het gaat over aanwezig blijven bij wat je ervaart. Jezelf ontmoeten in verbinding met anderen om dichter bij je authentieke zelf te komen en in je eigen kracht staan. Je gaat ruimte creëren voor nieuwe ervaringen.

Het Groepsproces

Met alle aanwezigen vorm je een cirkel, de energie doet het werk. Je maakt contact met het veld van informatie in en om je heen, waarin alle gebeurtenissen in zijn vastgelegd. De kennis en wijsheid in de groep komt naar boven vanuit zowel bewuste- als onderbewuste lagen. Je gaat de wereld van het niet-weten verkennen.

Het is van tevoren niet te zeggen wat er in de groepsdynamiek ontstaat. Maar wat omhoog kan komen zijn bijvoorbeeld diepgewortelde overtuigingen, gedachtepatronen, angsten en/of blokkades, uiteenlopende ervaringen die geheeld, gezien, gehoord, gevoeld, ontvangen of losgelaten willen worden.

Misschien zijn er kindstukken die zich aandienen of specifieke familie- of relatiebanden die opschoning nodig hebben. Een overledene die je niet kan loslaten. Het kunnen gebeurtenissen zijn in dit leven, maar ook wat eerder al ontstaan is en ligt in familielijnen, voorouders of vorige levens. Datgene wat jou uit je kracht haalt!

WORKSHOPS & TRAJECTEN

WORKSHOP

Duur: Losse workshop - halve dag
Wanneer: Nog geen nieuwe data bekend
Hoelaat: 13.00 -tot 17.00uur
Locatie:
Sekoya Center, Duinweg 65 Schoorl
Kosten:
Euro 69 incl. water, thee & iets lekkers

Deze workshop heeft het innerljk kind als thema.
Tijdens deze workshop ga je even terug in de tijd
en naar onderbewuste lagen om contact te maken
met het kind in jou die gezien en gehoord wil worden.
Die om aandacht vraagt en zo graag wil groeien.

Als je je kind-ik negeert of onderdrukt
kan je afgescheidenheid ervaren,
voelen dat je niet je volledige potentieel benut
en moeite hebben om te genieten van het leven.
Door erachter te komen wat jouw kind-ik nodig heeft,
kan je volwassen-ik daar gehoor aan geven.
Je werkt toe naar heelheid om weer te worden wie je werkelijk bent.

Herboren ga je naar huis!

TRAJECT

Duur: Half jaar traject - 6 dagen - januari t/m juni
Wanneer: 25/1, 29/2, 28/3, 25/4, 23/5 & 20/6 - 2020
Hoelaat: 10.00 tot 17.00uur
Locatie:
Sekoya Center, Duinweg 65 Schoorl

Kosten groepstraject (basis):
2x individuele coaching & 6 live groepsdagen,
energie- en systemischwerk
yoga, meditatie & ademhalingstechnieken,
muziek, dans & beweging,
thee & iets lekkers tijdens trajectdagen*,
persoonlijke begeleiding & groepsondersteuning in besloten FB-groep.
Euro 799 incl. btw

Kosten groepstraject (extra):

Groepstraject (basis) plus 3 individuele (online) sessies
van 1 uur twv. Euro 285**.
Euro 999 incl. btw

* we lunchen op trajectdagen samen potluck style,
iedereen neemt iets lekkers mee om te delen.

Life can only be understood backwards, but it must be lived forwards.

Søren Kierkegaard

Voor wie is dit energiewerk?

Aanmelden & Betalen

Over Stephanie de Viso

Ik heb het Lichter Leven traject doorlopen van Robert Bridgeman, 2 jaar intensief mentorschap gehad in energiewerk van Altazar Rossiter en ik ben 2 jaar opgeleid door Jasper Kok in coaching. Ik werk nu 2 jaar als co-creative coach & energy facilitator zowel individueel als in groepen. De (gevoelige) mensen die bij mij komen zijn veelal harde werkers, die geneigd zijn om energetisch verantwoordelijkheden, emoties en ervaringen van anderen bewust of onbewust over te nemen en/of te dragen. Hun geluk lijkt af te hangen van het geluk van de ander. Ze houden zich klein, onzichtbaar en zijn alert naar buiten gericht. Het leven kost ze veel energie en ze ervaren lichamelijke, emotionele, depressieve en burn-out achtige klachten. Ze weten niet meer hoe ze bij hun levensenergie en levensvreugde kunnen komen.

"Clear your system to create space for new experiences."
Stephanie de Viso

Mireille Schilder
Jeugd Coach

Bij Stephanie werd mij duidelijk dat ik bang was om in het licht te staan en cijferde mijzelf liever weg. Ik hield vast aan het lijden omdat dat beter voelde en bekend was. Ik gunde mijzelf geen geluk of rust en was oververmoeid. Ik werkte oa. aan kindstukken en mijn vrouwenlijn en heb de energie kunnen shiften van de overtuigingen die ik had gecreëerd. Ik kon het lijden loslaten en een nieuwe weg inslaan. Na 16 jaar durfde ik voor een nieuwe baan te gaan, bouwde meer zelfvertrouwen en licht op in mijn leven. Het feit dat je met energie werkt en aanvoelt wat er speelt en je kon verbinden met mij, maakte echt het verschil voor mij. Je begreep mij op een dieper niveau. Als persoon ben je onbevooroordeeld en compassievol. Je hebt een zachte, begrijpende en troostende energie. Je laat alle ruimte aan het proces en stelt de juiste vragen.

Sven Burger
Director

Ik heb Stephanie mogen ontmoeten tijdens een coach retraite in Spanje. Ze heeft op mij een onvergetelijke indruk achtergelaten; zowel als mens en als lichtwerker. Alles wat Stephanie doet is vanuit liefde en (com)passie. Gecombineerd met haar tomeloze toewijding om mensen te helpen is het een kadootje om door haar gecoacht te worden. Als engelen bestaan (en dat doen ze) is Stephanie er één.

alle rechten voorbehouden Stephanie de Viso
fotografie: sanneke beer | webdesign: zand en parels