Lost & Found Groepstraject

Ontdekken wie je werkelijk bent.

Jezelf hervinden,
je eigen plek innemen,
in je kracht gaan staan.

Hoe zou het voor je zijn om...

   • je patronen, beperkende overtuigingen, angsten, trauma's en blokkades zelf te doorzien, te transformeren en te helen om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen geluk en te genieten van je leven?

   • alle verantwoordelijkheden, energieën, gevoelens, emoties en gedachten van anderen liefdevol en met compassie bij de ander te laten?

   • je vanuit vertrouwen en veiligheid te richten op jouw verlangens en behoeften, wat jij wil en nodig hebt, voelt wat goed is voor jou en daar ook naar handelt?

   • de krachtige verbinding te ervaren met jezelf, voelt dat je goed genoeg bent, van waarde, er mag zijn en bestaansrecht hebt?

   • rust in je hoofd, verbinding met je lijf en innerlijke vrijheid te ervaren?

True Belonging
Stay present with people without sacrificing who you are.
Brené Brown

Ontmoet jezelf

Dit groepstraject nodigt je uit om je innerlijke wereld te verkennen, in kaart te brengen welke oude patronen, overtuigingen, angsten, trauma's en/of blokkades jouw beperken of belemmeren. Het belangrijkste wat je te doen hebt is je eigen plek in nemen, zodat jouw levensenergie weer gaat stromen.

Ontmoet anderen

In groepen kan magie ontstaan en komen thema's boven die allemaal te maken hebben met de verbinding met jezelf en je verbinding met anderen. De uitgewezen kans om jezelf opnieuw te ontdekken, te helen en transformeren. Je buitenwereld is je spiegel, daar valt zoveel van te leren.

Het Traject

In dit veelomvattende groepstraject ontmoet je jezelf in verbinding met anderen. Een groep is de meest uitdagende, maar oh zo waardevolle spiegel, waar je zoveel over jezelf kan leren, helen en transformeren. Elke trajectdag heeft een specifiek thema, die verbonden is met de chakra's en waarbinnen we werken met wat zich aandient.

Ik heb 3 geweldige en inspirerende facilitators uitgenodigd met elk hun eigen expertise om samen een speciale workshop te geven. Onderaan deze pagina lees je meer over deze bijzondere mensen.

In 6 maanden ga je in de groep zowel individueel als collectief een proces in met verschillende fases van groei en ontwikkeling. Je kan pas jezelf zijn en je eigen plek innemen als je weet wie je bent.

Voor wie?

** Dit traject is voor jou als je een moedige, senstieve vrouw bent die bereid is te voelen, er echt voor open staat om in de spiegel te kijken en te zien wat zij zelf doet en in stand houdt, er klaar voor is voorbij de verhalen te gaan.

** Dit traject is voor jou als je het gevoel hebt dat je jezelf (geregeld) kwijt bent, de verbinding niet voelt, moeilijk in beweging komt en het leven je te veel energie kost. Je mist iets, terwijl je voelt dat je wel iets te doen hebt hier.

** Dit traject is voor jou als je je al bewust bent dat je steeds terugkomende, blokkerende patronen te doorbreken hebt, die je zelf hebt gecreëerd en/of in stand houdt vanuit je familiesysteem, die jij niet wilt overdragen aan je eigen kinderen. Je voelt dat het wellicht niet bij jou is begonnen, maar het wel bij jou kan eindigen!

Wat brengt dit traject jou?

Tijdens dit traject ga je verbinding maken met je authentieke zelf en bewandel je de weg naar jouw heelheid. Je gaat jezelf steeds beter leren kennen en wordt op een liefdevolle en krachtige wijze uitgenodigd om:

- uit je hoofd te komen, te landen in je lijf en je te verbinden met je authentieke zelf.
- te ervaren welke gevoelens, emoties en ervaringen van jou zijn en van de ander.
- eigen verantwoordelijkheid te nemen en dat van de ander bij de ander te laten.
- je energie op te schonen op velerlei thema's en lagen
- je gevoeligheid te omarmen.

- je patronen, overtuigingen, angsten en trauma's te doorzien en te helen.
- je eigen plek in je familiesysteem in te nemen.

- stap voor stap veiligheid, vertrouwen en vrijheid op te bouwen in jezelf.
- naar je hart te luisteren en die weg te blijven volgen.

Ben je er klaar voor om echt naar jezelf te kijken,
je gevoel toe te laten en naar je lijf te luisteren?

Dan helpt dit traject je om jezelf te hervinden,
op jouw plek te gaan staan in je eigen kracht en energie.

Het leven is een reis van afgescheidenheid naar heelheid
om eenheid te ervaren.

Locatie & Data

Dit half jaartraject bestaat uit 6 zaterdagen van januari t/m juni en vindt plaats in het natuurrijke dorpje Schoorl en/of Bergen aan de Noord-Hollandse kust op diverse inspirerende locaties.

Data & Tijden 2021:
- Zaterdag: 30/1, 27/2, 27/3, 24/4, 29/5 & 26/6 (onder voorbehoud)
- Tijd: 10.00 - 17.00uur
- Min. 6 en max. 10 deelnemers

Investering

Je investering voor het GroepsTraject* bedraagt € 1500 ex. btw.
*Gespreide betaling is mogelijk

Inclusief:
- 1 intake gesprek telefonisch of online
- 1 individuele dieptesessie
- 6 trajectdagen met de groep
- Energiewerk (Altazar methode)
- Systemisch Werk & Familie Opstelling
- Meditatie & Ademwerk
- Muziek, Dans & Beweging
- Een prachtige plek in een natuurrijke omgeving.
- Een kleine groep, persoonlijke begeleiding en groepsondersteuning
- 6x gezonde en lekkere lunch
- Onbeperkt thee & lekkers op trajectdagen.

** Tijdens de trajectdagen geef ik samen met 3 geweldige facilitators speciale workshops:
- In je Kracht met Menno Fennema
- Adem je Vrij met Rosa Bakker
-
Voel je Plek met Sanne Wijbenga

Er kunnen max. 10 personen deelnemen aan dit traject en het gaat door bij min. 6 deelnemers.

Aanmelden & Informatie

Het kan goed dat dit traject je een dubbel gevoel geeft. Deels raakt het wellicht iets spannend en vurigs in jou wat zo op zoek is naar vrijheid en verlangt te genieten. Deels is er geheid weerstand, want oh jee wat gaat dit te weeg brengen,  wil ik wel echt veranderen  en kan mijn omgeving dat wel handelen?

Het enige wat ik kan zeggen is dat je dezelfde mooie persoon blijft die je al bent, alleen ga je je krachtiger, lichter, levendiger en vrijer voelen, meer in acceptatie met jezelf en steeds meer in contact met wie je werkelijk bent.

Mocht je twijfelen of dit traject iets voor jou is of vragen hebben, neem dan contact met me op dan kijken we daar samen naar.

I cannot make you happy,
but I can commit to support you in the creation of your own happiness.

Yung Pueblo

Van lijden naar leiden


De harde weg is mij welbekend. Ik kan het leven soms nog steeds ervaren als een worsteling en me afvragen waarom het nou nooit eens makkelijk gaat. Inmiddels ben ik erachter dat IK mijn allergrootse obstakel ben en de weg bewandel van zelfdestructie naar zelfacceptatie.

In mijn overleving als kind heb ik al mijn kracht ingezet om mijn gevoel te beschermen. Alles om pijn te vermijden. Ik bouwde een dikke muur om mijn hart en richtte mijn focus op anderen. Mij ontging niets, en tegelijkertijd maakte ik de emoties, gevoelens en ervaringen van anderen me onbewust eigen. Dat kostte mij veel kracht en energie. Mijn verstand werd mijn grootste raadgever, maar begreep niet wat ik voelde. Mijn lijf moest het ontgelden, fungeerde als schild en ving alle klappen op. Ik raakte steeds verder verwijderd van mijzelf.

Daar waar je jezelf voor je gevoel afschermt, blok je ook de fijne gevoelens. Ik onthield mezelf daardoor ook om vol te genieten van het leven, vocht voor vrijheid, maar hield mezelf gevangen. Ik dacht altijd een ander nodig te hebben om me goed te voelen, iemand die mij ging redden. Tegelijkertijd liet ik niemand echt binnen. Ik was niet in staat om te ontvangen en werd keer op keer bevestigd in mijn overtuiging dat ik het allemaal alleen moest doen. Ik liet niemand toen, waardoor het niemand echt lukt om door mijn muren heen te breken. Er is maar één persoon die dat kan en dat ben ikzelf.


Vanuit mijn stormachtige transformatie in het loskomen van de harde weg naar steeds meer licht en verbinding met mezelf, ben ik zowel individuele- als in groepstrajecten gaan coachen om anderen te kunnen ondersteunen op hun pad. Ik creëer een veilige omgeving en een zachte bedding waarbinnen jij achter je muren kan kijken, je processen kan aan gaan om stapje voor stapje dichter bij je gevoel te komen.

Ik reis, luister en voel mee op je pad. Geef ruimte en helderheid. Ik reik mogelijkheden aan om verder en dieper te kijken. Help je met het vinden van je antwoorden door de 'juiste' vragen te stellen. Ik nodig je steeds weer uit aanwezig te blijven bij alles wat je ervaart, uit je hoofd te komen, de verbinding met jezelf aan te gaan, je eigen plek in te nemen en je hart te volgen!

How people treat you is their karma, how you react is yours.
Dr. Wayne Dyer

CO-CREATORS

Rianne Manten
Sexual Healing Facilitator

Rianne werkt als content- en eventmanager bij Bridgeman. Ze heeft de Bridgeman Transformatief Coach opleiding doorlopen, Anusara Yoga Teacher Training en 3 jaar Energy Facilitator Teaching van Altazar Rossiter. Ze heeft haar eigen coachpraktijk in Leusden als energiewerker en begeleidt vrouwen die te maken hebben (gehad) met een manipulatieve en gewelddadige relatie. Dat kan fysiek zijn, maar ook emotioneel, seksueel of psychisch. Met specialisme op seksualiteit, zowel misbruik als energetische blokkades die ongeremd, oordeelloos, schaamteloos genieten en expressie van seksualiteit beïnvloeden. Haar manier van werken is liefdevol, zacht, helder, alert en vanuit de kracht van kwetsbaarheid.

Menno Fennema
Super Inspirator

Menno is een levenskunstenaar en is al jaren bezig op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft een eigen spiritueel centrum 'Ravitatie', waar hij voornamelijk mensen individueel begeleidt, meditatietrainingen geeft en sjamanistisch werk verricht.  Menno is gedreven om mensen te inspireren en motiveren door verhalen te vertellen en mooie ervaringen te delen. Een liefdevolle, krachtige, no-nonsens man die met behulp van ijsbaden, vuurlopen en nog veel meer, jou kan helpen om uit je comfortzone te stappen.

Sanne Wijbenga
Intuïtief Coach & Opsteller

Sanne is een creatieve, intuïtieve coach en systemisch opsteller. Ze helpt ondernemers te voelen hoe het is om te ondernemen vanuit intuïtie, te vertrouwen op je gevoel en je niet af te laten leiden door je breinmonsters. Vanuit een groot verlangen naar haar natuurlijke staat van zijn, zuigt ze alles op wat ze op haar spirituele pad tegenkomt. Ze blijft zichzelf onderzoeken en ontwikkelen. Ze ziet overal mooie plaatjes, frisse kansen en simpele oplossingen. Ze gelooft in sprookjes, wil zo lang mogelijk kind blijven en vertrouwt blindelings op haar voelsprieten. Steeds meer komt alles samen. Met creativiteit verbindt ze nu ook haar talent voor dans en beweging met spiritualiteit en dit zorgt voor een unieke mix.

alle rechten voorbehouden Stephanie de Viso
fotografie: sanneke beer | webdesign: zand en parels