Hervind Je Zelf

Wat is van jou?
Wie ben jij?


Van Denken naar Voelen
Voor jezelf zorgen
Verantwoordelijkheid Nemen
In beweging komen

Hoe zou het voor je zijn om...

   • je patronen, beperkende overtuigingen en blokkades zelf te doorzien zodat je het kan transformeren en helen?
   • alle verantwoordelijkheden, energieen, gevoelens en gedachten van anderen bij de ander te laten, zodat je verantwoordelijkheid kunt nemen voor jezelf?
   • vertrouwen en veiligheid te voelen van binnenuit zodat je je kan richten op wat jij wil om ruimte te maken voor jouw gevoelens en verlangens?
   • rust en ontspanning te ervaren, om te voelen dat je goed genoeg en van waarde bent, te beseffen dat jij er mag zijn, want je bent er al.
   • vol te kiezen voor en te genieten van het leven en vanuit zachtheid in beweging te komen?

True Belonging
Stay present with people without sacrificing who you are.
Brené Brown

Ontmoet jezelf

Dit groepstraject nodigt je uit om je innerlijke wereld te verkennen, in kaart te brengen welke oude patronen, overtuigingen, angsten, trauma's en/of blokkades jouw beperken of belemmeren. Het belangrijkste wat je te doen hebt is los te komen van het zorgen voor anderen en eigen verantwoordelijkheid nemen, zodat jouw levensenergie weer kan stromen.

Ontmoet anderen

In groepen kan magie ontstaan en komen thema's boven die allemaal te maken hebben met de verbinding met jezelf en je verbinding met anderen. De uitgewezen kans om jezelf opnieuw te ontdekken, te helen en transformeren. De buitenwereld is jouw spiegel, daar valt zoveel van te leren.

Groepstraject & Werkwijze

In dit groepstraject geef ik door wat ik zelf afgelopen jaren heb mogen ervaren en wat mij veel heeft gebracht in mijn leven. Mijn hoofd wil graag alles weten, gelijk hebben en bovenal mij beschermen tegen verandering. 

Dat hielp niet! Mijn overtuigende gedachten zijn krachtig en hielden vast aan het concept dat een ander mij moet redden of beschermen. Ik snapte wel dat ik alleen mezelf kan redden, maar HOE DAN?

Er kwam pas ruimte voor voelen door te ervaren en als mijn hoofd er even niet bij of tussen kon komen. Maar om mezelf open te kunnen stellen en vertrouwen op te bouwen, had ik een zachte werkwijze en een veilige bedding nodig. Dit was voor mij de krachtigste en meest effectieve wijze om mezelf te doorzien en stappen te durven maken. 

In 6 maanden neem ik jou en de groep met liefdevolle aandacht mee door verschillende fases van groei en ontwikkeling. Je bepaalt daarin geheel jouw eigen tempo. Ook kleine stappen zijn belangrijke, waardevolle en leerzame stappen, als je bereid bent ze te zien als zodanig.

Ik laat je ontdekken wat het betekent om dat van de ander bij de ander laten, wat er werkelijk bedoeld wordt met zo binnen zo buiten, jezelf in de spiegel aankijken, loskomen van je verhalen en eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Want je wil geheid heel graag kapitein zijn van je eigen schip, aan het roer staan van je leven, maar wellicht vraag je je vaak af: Hoe dan?

Stap voor stap begeleid ik je daarin om de weg naar de verbinding met jezelf vrij te maken.

Voor wie?

 

** Dit traject is voor jou als je een moedige vrouw bent die bereid is zelf het (innerlijke) werk te doen, om in de spiegel te durven kijken en er klaar voor is voorbij haar verhalen te gaan.

** Dit traject is voor jou als je lichter en luchtiger wilt leven. Verlangt naar  genieten en in beweging wil komen omdat je voelt dat je iets te doen hebt hier en alles uit jezelf wil halen.

** Dit traject is voor jou als je je al bewust bent dat je steeds blokkerende patronen waar je niet los van kan komen zelf in stand houdt, en die jij niet wilt overdragen aan je eigen kinderen. Je voelt dat het wellicht niet bij jou is begonnen, maar het wel bij jou kan eindigen!

Wat brengt dit traject jou?

Tijdens dit traject ga je verbinding maken met je authentieke zelf en bewandel je de weg naar jouw heelheid. Je gaat jezelf steeds beter leren kennen en wordt op een liefdevolle en krachtige wijze uitgenodigd om:

- uit je hoofd te komen, te landen in je lijf en je te verbinden met je authentieke zelf.
- te ervaren welke gevoelens, emoties en ervaringen van jou zijn en van de ander.
- eigen verantwoordelijkheid te nemen en dat van de ander bij de ander te laten.
- je energie op te schonen op velerlei thema's en lagen

- je patronen, overtuigingen, angsten en trauma's te doorzien.
- je eigen plek in je familiesysteem te zien en voelen.

- stap voor stap veiligheid, vertrouwen en vrijheid op te bouwen in jezelf.
- naar je inspirerende hart te luisteren en die weg te blijven volgen.

Ben je er klaar voor om echt naar jezelf te kijken,
je gevoel toe te laten en naar je lijf te luisteren?

Dan helpt dit traject je om jezelf te hervinden
en rust te vinden in de weg die je gaat
.

Het leven is een reis van afgescheidenheid naar heelheid
om eenheid te ervaren.

Locatie & Data

Dit half jaartraject bestaat uit 1 zondag en 5 zaterdagen van januari t/m juni en vindt plaats bij de Berkeley in het prachtige Bergen aan de Noord-Hollandse kust.

Data & Tijden 2021:
- Zondag: 31/1 en Zaterdag: 27/2, 27/3, 24/4, 29/5 & 26/6
- Tijd: 10.00 - 17.00uur
- Max. 8 deelnemers

Investering

Je investering voor het GroepsTraject bedraagt € 1750* incl. btw.
*Gespreide betaling is mogelijk

**De vroegboekprijs t/m 25 nov. bedraagt €1500 incl. btw.**

Inclusief:
- Intake gesprek telefonisch of online
- 6 trajectdagen met de groep
- Energie- & Systemisch Werk
- Meditatie & Ademwerk
- Muziek, Dans & Beweging
- Een prachtige plek in een natuurrijke omgeving
- Een kleine groep met volop ruimte voor je eigen proces
- Een half jaar lang persoonlijke begeleiding en groepsondersteuning
- 6x lekkere, gezonde lunch
- Thee/koffie & lekkers op trajectdagen.

Er kunnen max. 8 personen deelnemen aan dit traject!

Aanmelden & Informatie

Het kan goed dat dit traject je een dubbel gevoel geeft. Deels raakt het wellicht iets spannend en vurigs in jou wat zo op zoek is naar vrijheid en verlangt te genieten. Deels is er geheid weerstand, want oh jee wat gaat dit te weeg brengen,  wil ik wel echt veranderen  en kan mijn omgeving dat wel handelen?

Het enige wat ik kan zeggen is dat je dezelfde mooie persoon blijft die je al bent, alleen ga je je krachtiger, lichter, levendiger en vrijer voelen, meer in acceptatie met jezelf en steeds meer in contact met wie je werkelijk bent.

Mocht je twijfelen of dit traject iets voor jou is of vragen hebben, neem dan contact met me op dan kijken we daar samen naar.

I cannot make you happy,
but I can commit to support you in the creation of your own happiness.

Yung Pueblo

Van lijden naar leiden


De harde weg is mij welbekend. Ik kan het leven soms nog steeds ervaren als een worsteling en me afvragen waarom het nou nooit eens makkelijk gaat. Inmiddels ben ik erachter dat IK mijn allergrootse obstakel ben en de weg bewandel van zelfdestructie naar zelfacceptatie.

In mijn overleving als kind heb ik al mijn kracht ingezet om mijn gevoel te beschermen. Alles om pijn te vermijden. Ik bouwde een dikke muur om mijn hart en richtte mijn focus op anderen. Mij ontging niets, en tegelijkertijd maakte ik de emoties, gevoelens en ervaringen van anderen me onbewust eigen. Dat kostte mij veel kracht en energie. Mijn verstand werd mijn grootste raadgever, maar begreep niet wat ik voelde. Mijn lijf moest het ontgelden, fungeerde als schild en ving alle klappen op. Ik raakte steeds verder verwijderd van mijzelf.

Daar waar je jezelf voor je gevoel afschermt, blok je ook de fijne gevoelens. Ik onthield mezelf daardoor ook om vol te genieten van het leven, vocht voor vrijheid, maar hield mezelf gevangen. Ik dacht altijd een ander nodig te hebben om me goed te voelen, iemand die mij ging redden. Tegelijkertijd liet ik niemand echt binnen. Ik was niet in staat om te ontvangen en werd keer op keer bevestigd in mijn overtuiging dat ik het allemaal alleen moest doen. Ik liet niemand toen, waardoor het niemand echt lukt om door mijn muren heen te breken. Er is maar één persoon die dat kan en dat ben ikzelf.


Vanuit mijn stormachtige transformatie in het loskomen van de harde weg naar steeds meer licht en verbinding met mezelf, ben ik zowel individuele- als in groepstrajecten gaan coachen om anderen te kunnen ondersteunen op hun pad. Ik creëer een veilige omgeving en een zachte bedding waarbinnen jij achter je muren kan kijken, je processen kan aan gaan om stapje voor stapje dichter bij je gevoel te komen.

Ik reis, luister en voel mee op je pad. Geef ruimte en helderheid. Ik reik mogelijkheden aan om verder en dieper te kijken. Help je met het vinden van je antwoorden door de 'juiste' vragen te stellen. Ik nodig je steeds weer uit aanwezig te blijven bij alles wat je ervaart, uit je hoofd te komen, de verbinding met jezelf aan te gaan, je eigen plek in te nemen en je hart te volgen!

How people treat you is their karma, how you react is yours.
Dr. Wayne Dyer

alle rechten voorbehouden Stephanie de Viso
fotografie: sanneke beer | webdesign: zand en parels