Co-Creatie

Zachte Kracht is een samenwerkingsverband die ik ben aangegaan met collega bewustzijn coach Sanne Wijbenga. Onze wegen kruisten elkaar in onze afzonderlijke zoektocht naar de zachtheid in onszelf.

Zachte Kracht is de liefdevolle verbinding met jezelf. Wij laten je hier graag mee kennismaken in een familie-opstelling of  een systemische- en lichaamsgerichte workshop om zo stappen te zetten naar meer vrijheid, vreugde en verbinding in je zelf.

 

Zachte Kracht Dagen

Een Zachte Kracht Dag kan je ervaren via een familie-opstelling en/of een systemische- en lichaamsgerichte workshop om kennis te maken met jouw zachte kracht.

Familie Opstellingen
Een familie wordt als een systeem gezien met een eigen dynamiek. Het systeem kan zichtbaar en tastbaar gemaakt worden door personen (representanten) op te stellen in de ruimte. Met behulp van opstellingen kunnen verborgen delen weer zichtbaar worden en overlevingsstrategieën worden blootgelegd en aanvaard.

Systemische & Lichaamsgerichte Workshop
Tijdens deze dag ga je systemische kijken waar jij staat tov. het thema en wat hierover aan het licht komt. Vervolgens ga je dieper voelen in je lijf op dat thema adhv. ontspanning, meditatie, dans en beweging.

Pijn reist door familiesystemen, net zolang tot iemand bereid is te voelen.

Sonja Elferink

Over Zachte Kracht......

Julia Fagel

De opstellingen ochtend was van begin tot het eind heel mooi en met liefde georganiseerd. Veel aandacht voor iedere deelnemer en Stephanie en Sanne volgde de energie goed. Verhelderend, soms pijnlijk maar heel bijzonder wat er allemaal naar boven komt. Ontzettend mooi werk doen jullie dames!

Mark de Weerd

Ik had geen idee wat familieopstellingen inhield en stond er totaal onbevangen in toen ik startte met de dag begeleid door Sanne en Stephanie. Wat er gebeurde was voor mij verbluffend. Ik was verbaasd over hoe ik voor totaal onbekenden een rol kon spelen in hun leven en deze ook voelde. Dit zijn zaken die als ik ze zelf navertel het zelf bijna niet geloof. Er is absoluut meer tussen hemel en aarde en je ‘weten’ is veel groter dan je denkt. Zo was het ook aan de ene kant glashelder wanneer mijn leven werd gespeeld en blijven er ook mooie vragen over waar ik mee aan de slag kan. Dit ga ik over een tijdje weer doen. De begeleiding was top!

Soraya Achgar

De zachte begeleiding waarmee Stephanie en Sanne mij door mijn opstelling heen hielpen was precies wat ik nodig had. Ze voelden goed aan wat voor mij nodig was om mij veilig te laten voelen en zo mijn deel aan te laten kunnen kijken. Stephanie en Sanne laten precies gebeuren wat nodig is en wat gezien mag worden.  Er werd een veilige sfeer gecreëerd vol liefde en warmte. Iedereen kreeg genoeg tijd en aandacht om haar opstelling te doen. Ik heb een hele fijne en leerzame dag gehad.

alle rechten voorbehouden Stephanie de Viso
fotografie: sanneke beer | webdesign: zand en parels